Carrer Pedraforca, 1-3 - 25280 Solsona (Lleida) 973 48 21 13

Stors

Una gran varietat d’estors: SAXUN, amb dissenys atractius i elegants que s’adapten a tots els ambients, convertint-los en únics. Un control total sobre la seva privacitat, amb els quals podrà regular l’entrada de la llum, i  l’ajudaran a obtenir un major estalvi energètic.

Enrotllable

Combina estètica i funcionalitat. Gràcies al seu mecanisme d’enrotllament, fa que la seva integració a la finestra quedi el més discret possible. Amb una extensa gamma de teixits a nivell tècnic i decoratiu, li ofereix la possibilitat de donar estil a qualsevol espai.Prisada

Senzilla i minimalista que ofereix la possibilitat de ser instal·lada en espais mínims de recollida. Un fàcil maneig i ús. Saxun li ofereix múltiples teixits decoratius en una àmplia gamma cromàtica que li permetran combinar-la sigui quina sigui la seva entorn.


Veneciana d’alumini i de fusta

Clàssica que s’adapta als ambients més moderns amb la seva àmplia gamma de colors i acabats.
Ideal per a finestres de format mitjà i gran, li ofereix un perfecte control tant de la visió com de l’entrada de llumPacchetto i Plegable

Caiguda natural de la tela. Al costat de teixits com el lli, polièster i cotó, l’ajuda a crear ambients acollidors.
Aporta un estil formal amb gran caràcter decoratiu i modern, gràcies a una gran varietat de colors i estampats.


Stor Glass

Permet optimitzar el lloc on ha de ser instal·lada. Sistema integrat al full de la finestra, permet una còmoda obertura. La tela llisca a través de les guies d’alumini que van adherides a la finestra.Vertical

Permet controlar l’entrada de llum en tot moment, facilitant una perfecta ambientació. Eficaç i elegant, amb una extensa gamma de teixits i acabats que, amb el seu fàcil instal·lació i maneig, converteixen aquest producte en la solució ideal.


Visió

Nou concepte de cortina format per bandes horitzontals, opaques i transparents. Permet graduar l’entrada de la llum i controlar la seva privacitat proporcionant diferents ambients. Atractiu per a decorar qualsevol finestra, aportant-li un disseny d’avantguarda.Fantasia

Aconsegueix un acabat perfecte per crear ambients amb encant. Aquestes característiques de la fusta, el seu teixit i l’estil de confecció, fan d’aquest producte un estor molt exclusiu. Gran varietat de textures i disseny.


Panell Lliscant

És la solució perfecta per cobrir superfícies de vidre. Sistema elegant, tant per les seves formes com per la seva suau lliscament.
Amb una àmplia gamma de teixits i motius, li permeten la combinació de diferents colors, textures i dibuixos en una mateixa cortina.


Back to top